În fiecare săptămână, la Chișinău sunt organizate multe beauty-evenimente: master-class-uri, prezentări, seminare, deschiderea noilor saloane și magazine. Ne place să urmărim dezvoltarea industriei de frumusețe, să ne familiarizăm cu noi branduri și servicii.
 
De aceea, BeautyClub.md a pregătit o prezentare generală a beauty-evenimentelor interesante care au avut loc săptămâna trecută.
 
1 mai, deschiderea unui nou salon și academiei de frumusețe Victoria Schimbator. Sunete de muzică clasică, șampanie, dans și bineînțeles, un tort festiv.
 
La 3 mai, la Chișinău a avut loc deschiderea biroului de produse cosmetice profesionale germane KLAPP. Prezentarea oficială a produselor cosmetice, cadouri, reduceri și multe alte surprize plăcute.
 
4, 5 și 6 mai, am sărbătorit deschiderea unui nou magazin Yves Rocher în centrul comercial Zity Mall. Bufet festiv, reduceri și surprize de la brand, precum și cadouri la cumpărare.
 
4 mai, a avut loc un seminar gratuit pentru cosmetologi pe tema Peeling chimic - Peeling migdalo-fitic de întinerire. Organizatorul evenimentului a fost centrul cosmetic ONmacabim.
 
Pe data de 5 mai, la hotelul Bristol Central Park a avut loc un master-class exclusiv de la Vizaj-Nica. Evenimentul a fost dedicat machiajului de primăvară și unei noi colecții de produse cosmetice de la Collistar Libera.
 
5 mai, la Chișinău a avut loc o prezentare oficială a mărcii cosmetice Alissa Beaute. Noul brand de dermocosmetică este una dintre cele mai populare branduri de produse cosmetice profesionale din Europa. Evenimentul a avut loc la Restaurant Capitoles Park.
 
Pe 5 mai, compania Lorema Esthetic a prezentat oficial noile fillere Amalian pentru proceduri cosmetice. Evenimentul a fost condus de unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din Germania Maria Engman.
 
La 6 mai, în Palatul Republicii, a avut loc Campionatul de masaj clasic, spa și thailandez în Republica Moldova. Campionatul de masaj a bucurat participanții și spectatorii cu un SPA-spectacol frumos, cu o demonstrație a tehnicilor de masaj originale și tehnicilor de vindecare, master-classuri de la echipa lider a SPA-industriei și liderii experți în domeniu, va fi un mijloc de promovare a unui stil de viață sănătos și frumos, va spori prestigiul indrustriei de frumusețe și sănătate!
 
BeautyClub.md - totul despre frumusețe în Moldova!