Continuând să studiem serviciile cosmetologice, astăzi vom face cunoștință cu unele din ele.

Facelifting non-chirurgical include o combinație de metode de întinerire a pielii. Există patru tipuri principale de lifting fără intervenție chirurgicală:
 
  • Cosmetologia hardware (lifting cu laser, radiowave lifting, microcurrents lifting, cryo lifting, miostimulare și fotoîntinerire)
  • Tehnici de injectare (mezoterapie, plastică de contur, plasmolifting, lifting cu fire și ozonoterapie)
  • Peeling profund
  • Practica manuală

 
Bio firele este una din metodele de facelifting non-chirurgical. Sub pielea pacientului se introduce un preparat special pe bază de acid hialuronic, de consistența gelului, care contribuie la creșterea producției de colagen și elastină. După procedură rămân urme abia vizibile de la injectare, care trec în timp de 24 de ore. Efectul este vizibil aproape imediat, pielea devine mult mai netedă, ridurile sunt netezite.
 
Vector lifting este un tip al plasticii de contur. Pe o anumită traiectorie sub pielea pacientului este injectat un preparat pe bază de acid hialuronic. Ca rezultat, se formează un anumit schelet sub piele, care strânge, trage și sprijină pielea. Procedura de vector lifting este utilizată pentru a îndepărta și a preveni lăsarea în jos a pielii.


Ozonoterapia este una din metodele inovatoare în cosmetologie. Această procedură luptă în mod eficient împotriva ridurilor mici, acnee, puncte negre, îmbunătățește culoarea tenului și hidratează pielea. Esența procedurii este că sub pielea pancientului cu un ac subțire este injectat un amestec de ozon și oxigen. Un astfel de amestec accelerează metabolismul în organism și promovează întinerirea celulelor.
 
Microdermabraziunea este o procedură de peeling mecanic al feței, care vă permite să scăpați de riduri mici, cicatrici de la acnee și alte neajunsuri ale pielii. Pentru această procedură este folosit un dispozitiv special cu vârf rotativ, care lustruiește pielea și exfoliază celulele moarte ale epidermei.

 
Plasmolifting - cea mai nouă procedură pentru întinerirea pielii în cosmetologie. Esența ei constă în faptul că pacientul este injectat cu trombocite îmbogățite, din propriul sângele. Înainte de începerea procedurii, medicul ia câțiva mililitri de sânge de la pacient și plasează proba într-un aparat special care emite plasmă. Această substanță este injectată sub pielea pacientului. Faptul este că plasma umană conține o concentrație mare de trombocite, care activează regenerarea celulelor deteriorate, ca urmare a îmbătrânirii.
 
RF-lifting este o metodă modernă de întinerire a feței. Procedura este efectuată utilizând un dispozitiv special care produce unde de frecvență radio care afectează straturile adânci ale pielii. Rezultatul procedurii nu este imediat vizibil. În termen de șase luni de la tratament, organismul produce colagen, care întărește pielea și astfel netezește ridurile.