În cadrul unei ediții cu totul speciale Privé Fashion Events a pregătit ceva #mairetro...

 

Retro Edition promite să surprindă de data aceasta cu colecții voalate expuse în aer liber într-o atmosferă relaxantă fărătocuri. Nonconformismul va fi la ordinea zilei. Vom crea impresia de parcă fetele defilează pe un podium maiverde decât de obicei, decorat cu construcții metalice și flori, înconjurat de mașini luxoase retro.

 

Îi aducem pe același podium pe cei mai vogă designeri ai momentului:Nikita Rinadi, Șotropa, Bobbin, Irina Kroitor, Top Coat cu colecții pentru cele mai stilate femei. Iar pentru micile fashioniste Agenția Luxury Style Mini Models va prezenta 2 colecții cochete semnate de brandul Mini Lady și Lidia Selici.

 

Nikita Rinadi

 

Creatoarea brandului Nikita Rinadi vine cu o colecţie în stilul său fabulos și neordinar, creat special pentru femeia urbană și sofisticată care știe ce vrea.

Șotropa

 

Brandul care a făcut furori la a doua ediţie Privé Fashion Events, uimind prin simplitate, rafinament şi individualitate. Designerul Otilia Şotropa susţine că stilul vestimentar prezintă personalitatea fiecăruia din noi şi uneori combinând posibilul şi imposibilul ajungi să simţi ceea ce porţi.

Irina Kroitor

 

Tânărul designer se afirmă în domeniul fashion creând ţinute individuale şi pictate de obicei manual. Având o experienţă bogată în Sankt Petersburg în calitate de creator vestimentar îşi stilizează fiecare piesă vestimentară într-un spirit extrem de inovativ şi sofisticat.

Colecţia “Flowers girls” reprezintă o simbioză între gingaşie, frumuseţe şi artă.

Top Coat by Olga Tovstenco

 

A participat la a doua ediţie Privé Fashion Events ştiind foarte bine cum să capteze atenţia publicului cu mantouri unicale de înaltă calitate. De aceasta data Olga Tovstenco propune o colecţie fină potrivită sezonului estival. Gustul rafinat al colecţiilor semnate de designerul Tovstenco te inspiră şi te copleşesc.

Mini Lady

 

Cochetul brand Mini Lady crează ţinute vaporoase pentru micile fashioniste. Rochiţele bradului se deosebesc prin unicitate şi culoare, ştiind cum să trezească în orice fetiţă o mică prinţesă.

Lidia Selici

 

Designerul Lidia Selici crează ținute de neuitat care știu cum să pună accent pe feminitate, senzualitate și personalitate. Inspirație îi servesc cele mai selecte stofe și elemente de decor.

Bobbin

 

Brandul autohton Bobbin crează accesorii HandCrafted și articole vestimentare care știu cum să pună accent pe stil, comoditate și feminitate. Designerul brandului, Antonela Gobjilă și-a început activitatea din marea dragoste pentru frumos iar acest lucru este ceea ce o determină să aducă mereu pe piața autohtonă o doză de creativitate, culoare și calitate.

bobbin

Te-am intrigat? Accesează www.vatrafest.com pentru detalii și vino să vezi cum poate arata un astfel de show!

 

•Scopul evenimentului: 
 promovarea brandurilor autohtone și nu numai;
 valorificarea personalităților din industria modei din Moldova; 
 cultivarea valorilor și tradițiilor moldovenești într-o forma  modernizată; 
 promovarea culturii naționale în spațiul internațional; 
 consolidarea sentimentului de patriotism și dragostea de țară.

 

•Slogan: Fashion begins with us 

 

•Acces eveniment: în bază de invitații în zona desfășurării prezentării de modă și acces public pentru toți vizitatorii festivalului în baza de bilete. Detalii achiziționare bilet
www.vatrafest.com

Data: 29 aprilie

Ora: 15:00

Locație: Complexul Etno-Cultural "Vatra".