Starurile americane continuă să cucerească industria-beauty. Jennifer Lopez, în cooperare cu brand-ul european de produse cosmetice Inglot, își va prezenta propria linie exclusivă de produse cosmetice.

 
Noua colecție include produsele cosmetice pe care le folosește însăși vedeta pentru a-și crea machiajul perfect: iluminatoare, bronzere, farduri de pleoape, rujuri și blush.
 
Paleta de culori este orientată pe nuanțe fine de bej pentru crearea unui machiaj de zi cu zi, și de asemenea, pe mai multe accente colorate, ideale pentru petrecerile de vară de neuitat.
 
J.Lo a participat personal la fiecare etapă de creare a produselor cosmetice, începând cu alegerea paletei și ambalajului și până la denumirile noilor produse cosmetice.

 
Menționăm faptul că aceasta nu este prima experiență a starului latino-american în industria-beauty. Cu câțiva ani în urmă, Jennifer Lopez și-a lansat propriul parfum Glow, care a devenit un best-seller absolut.
 
Pe 26 aprilie, la Chișinău, colecția exclusivă de produse cosmetice decorative Jennifer Lopez va fi lansată în magazinul INGLOT din sectorul Rîșcani. Cu această ocazie, va avea loc un master-class de la make-up artistul Olga Totoc  «Celebrity MakeUp», la care make-up artistul va împărtăși secretele machiajul impecabil ale pop-divelor americane.