Astăzi, centrele cosmetologice de la Chișinău oferă o gamă largă de servicii pentru păstrarea tinereții și frumuseții și pentru combaterea problemelor pielii feței și corpului. În această recenzie vom analiza câteva dintre ele.
 
Biorevitalizarea - este una dintre metodele de întinerire și corectare a defectelor cosmetice ale pielii feței. Procedura constă din injectarea acidului hialuronic sau preparatelor pe baza acestuia în straturile profunde ale pielii. Acidul hialuronic este produs de celulele corpului nostru și îndeplinește o funcție foarte importantă în corp - reține apa în țesuturi și acționează ca o substanță lubrifiantă pentru articulații. 

Биоревитализация

 
Acidul hialuronic asigură hidratarea pielii, participă în procesul de divizare și hrănire a celulelor, sinteza de colagen și elastină. Cu vârsta, generarea de acid hialuronic este redusă, ceea ce duce invariabil la îmbătrânirea pielii. Generarea începe să scadă la vârsta de 25 și la 50 de ani se reduce de două ori! Acesta este motivul pentru care în cosmetologie de multe ori se utilizează acidul hialuronic în diverse proceduri, creme și seruri.
 
Preparatele pe bază de acid hialuronic hrănesc pielea, ajută la netezirea ridurilor faciali, și chiar luptă eficient cu porii dilatați și petele pigmentare de pe față. Biorevitalizarea nu este recomandată numai adulților, dar și tinerilor, ca mijloc de prevenire a uscării și iritării pielii.
 
Bioreinforcement - procedură modernă facelifting. Pentru a efectua această procedură medicii-cosmetologi folosesc produse pe bază de acid hialuronic de consistență suficient de densă. Eficiența aceastei tehnici nu cedează facelift-ului chirurgical. Procedura bioreinforcement poate corecta defecte precum: colțurile lăsate în jos ale gurii, ochilor sau a sprâncenelor, pliurilor nasolabiale, pliurilor cutanate care atârnă și multe altele.
Биоревитализация
 
Chirurgia plastică de contur - aceasta este cea mai des utilizată procedură cosmetologică pentru reîntinerirea pielii feței. Se elimină cutele nasolabiale, canelura nasolacrimală, se măresc buzele, pomeții, se corectează bărbia. Pentru a obține rezultatul dorit este injectat sub piele un preparat special - filler. În prezent, corectarea conturului este la apogeul popularității sale. Procedura este folosită atât de celebritățile de la Hollywood, cât și de fetele moderne care urmăresc tendințele cosmetologice.
 
Rinoplastia non-chirurgicală - o procedură populară pentru corectarea nasului, prin injectarea unui gel special. Procedura este destul de eficientă și fără durere. Avantajele acestei metode: nici o intervenție chirurgicală, doar o zi de reabilitare, fără durere și efecte secundare, cum ar fi bătătura osului .
Биоармирование кожи

Mezoterapie - o procedură cosmetică de saturare a pielii cu vitamine, minerale şi ingrediente active prin intermediul injecțiilor. Durata tratamentului este selectată în mod individual pentru fiecare pacient și poate varia de la 5 până la 10 zile.
 
Efectul unei astfel de terapii nu este imediat vizibil. În decurs de 28 de zile în celule are loc procesul de regenare a pielii. Ca rezultat, pielea arată bine îngrijită, tonifiată și sănătoasă. Mezoterapia este eficientă în tratamentul acneei și a altor procese inflamatorii la nivelul pielii.
 
Mezo-fire - o metodă de lifting facial relativ nouă, descoperită de cosmetologii din Coreea de Sud. Prin intermediul acului, sub pielea pacientului se introduc fire specializate, care formează un fel de plasă. În jurul acestui cadru se elaborează colagen nou. La rândul său, firele se dizolvă în termen de 6-8 luni.
 
Procedura cu folosirea mezo-firelor vă ajută să scăpați de pliurile nasolabiale, de ridurile de pe frunte și de strângerea pielii din jurul ochilor. Această metodă se potrivește pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani.