Gel împotriva ridurilor din jurul ochilor şi buzelor M'onduniq.

Reduce ridurile, umflăturile şi cercurile întunecate de sub ochi, protejează şi hrănește pielea, previne efectul de ochi obosiţi. Tehnologia celulelor sușă oferă pielii capacitatea de a se regenera.

Monduniq Moldova

 
Gelul exclusiv cu tehnologia anti-age „SBR“ reţine procesul mecanic și biologic al îmbătrânirii pielii din jurul ochilor şi buzelor.

Datorită utilizării ingredientelor active inovative, gelul lucrează pe mai multe niveluri ale pielii. Molecula patentată SYN-AKE® previne formarea ridurilor, împiedicând contracția musculară. 
 
Studiile clinice au arătat că reduce „picioarele cioarei“ până la 24%, iar reducerea ridurilor în cazul contracției musculare poate fi chiar până la 82%. Acesta dă un efect de lifting atunci când pleoapa superioară este lăsată, oferind o alternativă la intervenţiile chirurgicale invazive (blefaroplastică). BEAUTIFEYE ™ reduce ridurile, micşorează umflăturile și cercurile întunecate de sub ochi, protejează și întărește pielea.


Tehnologia celulelor sușă RESISTEM ™ oferă pielii capacitatea de a se proteja şi regenera. RESISTEM ™ ajută pielea să construiască propriul sistem de protecţie împotriva îmbătrânirii. În plus, produsul a fost îmbogățit cu alantoină și acid hialuronic pentru a îmbunătăți proprietățile de înmuiere și hidratare intensivă în zonele delicate a pielii.Monduniq Moldova
 
✔Vârful său este sub forma unei role cu o bilă metalică, care distribuie uniform gelul și creează un efect de masaj-drenare, îmbunătățind microcirculația și absorbția gelului.

✔Pentru a aplica gelul pe pleoapă, trebuie să scuturați puțin sticluța, atunci gelul va cădea pe bila-aplicator și va fi ușor de aplicat pe piele. Metalul din care este confecționat aplicatorul nu se încălzește și prin urmare se obține un efect de răcire. Revigorează și întotdeauna atât de plăcut răcește, când masezi cu el sub ochi, ceea ce este adesea necesar dimineața și ușurează oboseala seara.

✔Datorită unei bile rotative convenabile, gelul este consumat foarte econom, doar atât cât este necesar.

✔Un alt plus este că nu trebuie să vă introduceți mâinile în cutia produsului, ca în rezultat acolo să pătrundă bacteriile și microorganismele care se află pe mâini. 

✔Gelul este destul de subțire și ușor, se absoarbe rapid în pielea pleoapelor. În câteva minute după ce ați utilizat gelul, puteți începe să aplicați machiajul, nu trebuie să pierdeți timpul dimineața.

✔Rămășițele produsului pot fi întinse ușor cu pernuțele inelarilor. Foarte atent, fără a întinde pielea delicată a pleoapelor.

Produsul a fost testat dermatologic.
Produsul este hipoalergenic.  
Tel.: 0 68 68 68 53
Monduniq Moldova