BeautyClub.md continuă să-și familiarizeze cititorii cu beauty-maeştri.
 
Eroii interviului de astăzi sunt maeștrii care folosesc cel mai activ hashtag #beautyclubmd în Instagram și ne marchează pe fotografiile sale prin @beautyclub.md. Suntem interesați să urmărim lucrările și creativitatea lor.
 

Make-up artistul Anna Belousova

Анна Белоусова визажист 
Cu ce se începe dimineața dumneavoastră? Dimineața mea începe cu două cești de cafea tare.

 

Trei cele mai preferate beauty-produse de până acum? Tinturile de la Armani, fondul de ten Estee Lauder Double Wear, rujurile matte Sephora.

 

Care este desertul dumneavoastră preferat? Fondan de ciocolată cu o bilă de înghețată albă.
 
Cel mai important lucru pentru un make-up artist - să adapteze tendințele moderne la dorințele clientului.
 
Ce produse cosmetice se află acum în geanta dumneavoastră? BB-cream de la Missha, mascara Vivien Sabo Cabaret, fard de sprâncene de la Anastasia Beverly Hills, lucii de buze de la MAC și Victoria's Secret.
 
O persoană a cărui sfat îl ascult mereu - soțul meu.
 
O țară nouă pe care doriți să o vizitați în viitorul apropiat? Portugalia

 

Make-up artistul Ecaterina Ianuș 

 

 
Cu ce se începe dimineața dumneavoastră? Dimineața mea începe cu curățarea pielii și hidratarea acesteia.
 
Trei cele mai preferate beauty-produse de până acum? Misha BB-cream, tuş gel Inglot, bază de machiaj ProMakeup laboratory.
 
Care este desertul dumneavoastră preferat? Ciocolata extra neagră.
 
Cel mai important lucru pentru un make-up artist este încrederea în sine.
 
În geanta mea acum este pudră, ruj bej mat și luciu de buze.
 
O persoană a cărui sfat îl ascult mereu este mama. 
 
O țară nouă pe care doriți să o vizitați în viitorul apropiat? Spania.
 
 
Cosmetologul-nutriționist Elina Vlasiuk 
 
 
Cu ce se începe dimineața dumneavoastră? Dimineața mea începe cu siguranță cu spălarea și toate etapele ulterioare de îngrijire, câteva pahare de clorofilă și bineînțeles cu un zâmbet)
 
Care este desertul dumneavoastră preferat? Mai degrabă, cheesecake. Deși încerc să limitez consumul de dulce, nu pot renunța mereu)
 
Care este cel mai important lucru pentru un cosmetolog? În primul rând, dragostea pentru profesie, pentru dezvoltare și pentru clienții săi. Este important să le puteți alege o îngrijire corectă și să deveniți prieten cu clienții dumneavoastră. Să-i învățați nu numai să aibă grijă de ei în condiții de casă, ci și să se alimenteze corect și neapărat să se iubească pe ei însuși.
 
Un produs pe care îl recomandați clienților dumneavoastră să-l cumpere? Practic, tuturor clienților mei le recomand produse cu funcție de hidratare. Umezeala vitală este necesară pentru orice tip de piele.
 
Cine este persoana al cărui sfat îl ascultați întotdeauna? De cele mai multe ori o ascult, desigur, pe mama, iar cu vârsta înțeleg că sfaturile ei meritau să fie luate în considerare mai des). Al colegilor mai în vârstă de lucru, în care am încredere și firește, ascult vocea mea interioară. De obicei, sfaturile acesteia le urmez.
 
Trei produse de îngrijire a pielii de neînlocuit pe care le utilizați și dumneavoastră? Cele mai de bază produse de îngrijire în condiții de casă sunt: ​​un produs pentru spălare, tonic și cremă cu protecție UV, deoarece în orice perioadă a anului avem nevoie de protecție împotriva razelor solare.