Celebrități care și-au lansat propria linie de cosmetică
 
Astăzi, tot mai multe știri apar că încă o celebritate de la Hollywood își lansează propria linie de cosmetică. Aşa o tendință a vedetelor -  propriul beauty-brand. De ce nu? Dacă armata lor de milioane de fani în primul an furnizează un astfel de volum de vânzări, la care companiile cosmetice mondiale au tins sau tind mai multe decenii. 
 
Nu este surprinzător faptul că multe companii de produse cosmetice atrag personalități cunoscute și populare spre colaborare, această colaborare crește numărul de vânzări și este reciproc avantajoasă pentru ambele părți.
 
De exemplu, celebrul supermodel Gigi Hadid a devenit fața unei noi linii Maybelline New York, iar actrița Jennifer Lawrence a devenit fața noilor lacuri de buze Dior.
Dior
 
Cosmetică de la Kylie Jenner, Kim Kardashian sau Rihanna - visul multor fete. Privind la ele, mulți îşi doresc același ruj, același ton sau, în general, același machiaj.
 
Brandul popular Kylie Cosmetics de la cea mai mică soră a lui Kardashian - Kylie Jenner. De la momentul creării propriei linii de produse cosmetice decorative în 2015, fata a reușit deja să câștige, nu veți crede, 1 miliard de dolari!
 
Cosmetica de la Kylie reprezintă o gamă largă de rujuri mate și creioane de buze nu în nuanţe agresive, ci în nude și de fructe, concealere dense care acoperă orice dezavantaje, iluminatoare, extensii de gene, rimeluri, tușuri și farduri de pleoape.

Kylie Cosmetics


KKW Beauty
 de la incomparabila Kim Kardashian se află la vârful popularității. Compania cosmetică se află pe piață relativ recent, din iunie 2017. Așa cum era de așteptat, noua linie de produse cosmetice de la Kim include exclusiv produse cosmetice decorative: iluminator, set pentru conturare, pudră, ruj lichid, fard de ochi și multe altele. KKW Beauty


Fenty 
Beauty by Rihanna
a fost înființată în septembrie anul trecut, dar a reușit să cucerească inimile a milioane de fani. Linia de produse cosmetice decorative de la pop diva a inclus produse pentru a crea un machiaj perfect: iluminator, fond de ten în 40 de nuanțe, concealer mat și concealer cu efect strălucitor, pudră, servețele matifiante, luciu de buze, pensule de machiaj și burete.

Fenty Beauty by Rihanna

 

Tyra Beauty de la supermodelul incomparabil, business lady și prezentatorul TV, Tyra Banks. Compania a început să funcționeze încă în 2014 și se află până acum la vârful popularității. 

Tyra Beauty

 

Este imposibil să nu menționăm creativitatea și exclusivitatea produselor cosmetice de la Tyra. Să luăm, de exemplu, tuş de ochi «Oops Liner», pe de o parte, el conturează linii, dar merită să-l întoarcem și veți vedea un stick special pentru a șterge liniile nedrepte. Cine dintre fete nu au visat la asta?

Oops liner by Tyra Beauty

În afară de minunea de tuş, linia de produse cosmetice de la celebrul top-model include: ruj de buze cu două părţi, fard de obraji, rimel, care poate fi aplicat în mai multe straturi și multe altele.

 

KORA Organics – este o marcă de produse cosmetice organice de la modelul Victorias Secret, Miranda Kerr. Aceasta este probabil una dintre primele branduri cosmetice fondate de o celebritate. Miranda a început să își creeze propria linie de produse de îngrijire a pielii încă în anul 2009.

 
După cum susţine proprietara, produsele sale sunt aproape 100% compuse din ingrediente naturale și nu sunt testate pe animale. Destul de populară este linia pentru pielea grasă și problematică.

Kora Organics

 

Recunoscuta actriță americană și femeia de afaceri de succes Gwyneth Paltrow în 2016 a creat, de asemenea, propriul brand numit Juice Beauty. Linia de produse cosmetice include produse de îngrijire a pielii feţei și corpului, precum și produse cosmetice pentru machiaj pe bază de componente organice.

Juice Beauty

 

Cosmetica de la legenda Madonna - MDNA Skin este în vânzare de aproape 3 ani. Dezvoltarea produselor cosmetice este realizată de compania japoneză MTG.

 

Linia include 7 produse de bază pentru îngrijirea pielii: un ulei hidrofil pentru spălare, ser pentru față, ser și patch-uri pentru ochi. În plus, linia cosmetică a inclus o mască unică cu argilă vulcanică și alte produse uimitoare.

MDNA Skins

 

Meaningful Beauty a fost fondată de un supermodel de succes din anii '90, Cindy Crawford. În colaborare cu cosmeticianul ei, Jean Louis Sebagh, Cindy a dezvoltat o formulă unică a produsele cosmetice pentru pielea adultă.Meaningful Beauty

 

Actriţa de Hollywood Drew Barrymore a decis să-şi simplifice sarcina un pic și a cumpărat un pachet de coproprietar în compania cosmetică deja existentă - Flower Beauty. Vedeta nu numai că a devenit imaginea mărcii, ci și participă activ la dezvoltarea produselor cosmetice.
 
Acest brand de machiaj se ocupă exclusiv de produse cosmetice decorative pentru machiaj: ruj lichid, luciu de buze, iluminator, corector, pudră, rimel, extensii de gene și multe altele.

Flower Beauty