Lumea frumuseţii nu încetează să ne surprindă cu diferite noutăţi şi descoperiri. În fiecare an, brandurile cosmetice ne oferă o mulțime de măști pentru față cu texturi neobișnuite și efecte uimitoare.
 
BeautyClub prezintă o recenzie complexă a celor mai incredibile și populare măști de față.
 
Masca neagră
 
Masca a făcut o senzație reală în lumea frumuseții. Despre acest produs cosmetic s-a vorbit pe toate rețelele de socializare. Black Mask - o mască de tip peliculă ce vă permite să scăpați cu ușurință de punctele negre, roșeață și pori dilatați.
 
În compoziția măștii negre sunt o mulțime de oligoelemente, vitamine şi minerale: cărbune de bambus, ulei din coajă de grapefruit, pantenol, colagen și glicerină. Toate componentele sunt hipoalergenice și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.
 
Mască de alginat
 
Cea mai nouă invenție cosmetică profesională este masca de alge, realizată pe baza de alge maro. Masca de faţă pe baza acestei plante păstrează perfect echilibrul hidric al pielii, îmbunătăţeşte aspectul tenului şi nu permite deshidratarea lui.
 
Masca de alge este potrivită pentru orice tip de piele: uscată, grasă, combinată și în vârstă.
 
Bubble Mask
 
Acest produs şi-a câștigat popularitatea datorită unui efect neobișnuit. Masca în sine este din argilă, dar când este aplicată pe piele începe să facă bule. Creatorii produsului pretind că masca-spumă curăță profund porii, elimină excedenţele grase și îmbunătățește culoarea pielii.
 
În momentul de față, Instagram-ul uimește cu fotografiile fetelor cu o spumă neobișnuită pe fețele lor.
 
Dacă doriți să cumpărați o mască de față la Chișinău, atunci căutați-o în asortimentul acestor mărci cosmetice >>